Friskvård på jobbet
Massage på jobbet Göteborg

Hälsovägledning

 

Genom hälsosamtal får ditt företag reda på hur din personal mår. Vi och den anställde går tillsammans igenom hur dagsläget med hälsan ser ut, även vad och hur personen skulle vilja förändra. Genom att stanna upp en stund blir man mer medveten om sitt nuläge och hälsomålen blir tydligare. Vi finns där för stöttning och inspiration för att komma igång med det man vill förändra och på så sätt lättare kunna nå sina mål.

 

 

Motion på jobbet

 

Har din personal den kondition som krävs för att orka prestera på topp? Att göra det lättare att träna är ett uppskattat sätt för arbetsgivaren att hjälpa sina medarbetare att öka sin fysiska kondition, vilket båda parter vinner på. Konditionen påverkar även hur mycket personalen orkar med på jobbet. En medarbetare med för dålig kondition orkar helt enkelt inte vara produktiv en full arbetsdag. En del av våra kunder har tillgång till egna träningslokaler, men det är inte nödvändigt. Vi kan erbjuda träningspass utomhus och inomhus, på arbetstid, lunch eller efter arbetet. Det finns också fysisk aktivitet som går bra att göra i ett vanligt rum, t ex lugna träningsformer för ökad rörlighet, avspänning och mindfulness, då funkar ett vanligt konferensrum.

 

 

 

 

Hälsodagar på din arbetsplats

 

Vill ni testa på några av våra friskvårdsaktiviter och se om det kan vara något för just ert företag/arbetsplats? Vi kommer ut till er och presenterar några av våra friskvårdsaktiviter under en dag. Förslag på en dag kan vara ett yoga pass, Mindfullness work shop, kostföreläsning och prova på massage. Vi anpassar dagen efter era behov och önskemål.

 

 

Mindfulness

 

Vill du lära dig att leva mer i nuet, släppa oro för framtiden och sluta älta det som varit? Mindfulness skapar balans i livet och kan höja din livskvalitet! Välkommen på en utbildning där du lär dig att hitta ett lugn i vardagen och få kontakt med livet som det är just nu.

 

Mindfulness har i vetenskapliga studier visat sig vara en mycket effektiv metod för att lindra t.ex. stress, sömnsvårigheter och depressioner.

 

Med enkla övningar, diskussioner och reflektioner kan du öka din förmåga att vara här och nu. Du kan också öka uppmärksamheten på dina tankar och känslor, utan att värdera eller bedöma dem. På så sätt kan du skapa balans och acceptans.

 

 

Föreläsningar

 

Vi erbjuder inspirerande föreläsningar inom kost och hälsa!

 

 

Friskvård | Mintensgatan 3 B | 416 63 Göteborg | Tel: Malin: 0735-94 03 22 Sofia: 0708-79 32 29 | info@knutpunktensfriskvard.se

 

Hem Företag Privat Nöjda kunder Om oss Kontakt