Privat
Massage Göteborg och Kungsbacka
Yoga i Göteborg och Kungsbacka

Massage i Göteborg

 

Som privatperson är du välkommen på massage till våra lokaler på Mintensgatan 3B i Olskroken i Göteborg. Vi har lång erfarenhet inom massage som behandlingsform. Den massage du får hos oss är behandlande och djupgående. Detta är en massage som verkligen gör nytta och hjälper. Vi jobbar med pressur på punkter för att få muskelspänningar att släppa. Självklart erbjuder vi även mjukare avslappningsmassage om man önskar det. Vi lyssnar alltid in individen och behandlar utefter varje persons problem och önskemål. Hos oss finner du även andra behandlingar så som NLP, chakramassage, bindvävsmassage, lymfdrenage, zonterapi och energibehandlingar.

 

Vi finns på Mintensgatan 3 B. Boka tid på 0735-940322

Hitta hit, klicka här >>

 

Massage i Kungsbacka

Vår mottagning i Kungsbacka finns centralt på Klockarevägen 3, fem min gångväg från centralen. Där erbjuder vi behandlingar så som massage, ekologisk hudvård, aromaterapi och energibehandlingar. Vi har också kurser i yoga, meditation, mamma/baby yoga, mammagrupp mm. Läs mer om verksamheten i Kungsbacka på www.rotenkba.se

 

För att boka tid i Kungsbacka ring Sofia 0708-793229

 

 

Yoga för kropp och själ

 

Vi håller yogakurser för privatpersoner på olika ställen i Göteborg. Yogaklasserna är fysiska och dynamiska. Yogaställningar och andningsövningar kombineras med koncentrations- och meditationstekniker. Vi går igenom solhälsningar, stående ställningar, sittande och avslutande ställningar. Klasserna avlutas alltid med avslappning.

Vår yoga bygger i största del på ashtanga yoga, men hämtar även inspiration från andra yogaformer. Genom att praktisera yoga regelbundet blir kroppen fri från orenheter, spänningar och blockeringar. Yogan ger ett lugnt fokuserat sinne, en stark och rörlig kropp samt uppbringar en känsla av helhet, harmoni och frid.

 

Hälsovägledning

 

Tillsammans går vi igenom hur dagsläget med din hälsa ser ut, även vad och hur du skulle vilja förändra den. Genom att stanna upp kommer du bli mer medveten om ditt nuläge och dina hälsomål kommer bli tydligare. Vi är här för att ge dig stöd och inspiration med att komma igång med det du vill för att lättare kunna nå dina mål.

 

Prislista för massage

och behandlingar

 

30 min 450 kr

45 min 600 kr

60 min 700 kr

75 min 800 kr

 

 

 

Satsa på din hälsa,

boka tid hos oss idag!

Friskvård | Mintensgatan 3 B | 416 63 Göteborg | Tel: Malin: 0735-94 03 22 Sofia: 0708-79 32 29 | info@knutpunktensfriskvard.se

 

Hem Företag Privat Nöjda kunder Om oss Kontakt